winter fashion tips

5x de winter overleven met deze fashion tips!

Laatst bijgewerkt:

Lees de vijf creatieve en budget tips waarmee je je voordeel kan doen.

1. Sterren

Van de zomer waren het de ananassen, daarvoor de palmboompjes en deze winter zijn de sterren weer in! Een paar jaar geleden zag je ook al veel kleding met sterren erop, maar anno 2016/2017 kun je deze nog steeds dragen! Een mooi vest, blouse of jurkje met sterren staat sjiek en hier kun je ook zeker met Kerst mee voor de dag komen.

card 2. Oversized truien

Zacht, warm, lang, trendy en groot. Oversized truien waar je jezelf deze winter letterlijk in kunt verschuilen, zijn helemaal in! Deze trui kun je mixen met een leuk rok, spijkerbroek of jurk. Dus het basic jurkje die je deze zomer aan had, kun je deze winter ook nog prima aan! Gecombineerd met een oversized trui natuurlijk.

Tip: je kunt hem ook mixen met een mooie plooirok.

3. Body’s

Je zag ze al wat langer, maar je hebt ze deze winter ook met lange mouwen: body’s. Met een mooie, classy body kun je in de winter nog steeds sexy eruit zien! Daarnaast zitten body’s ook enorm lekker, wat nóg een extra reden is om ten minste één body in de kast te hebben.

Tip: heb je direct zin gekregen om te shoppen? Neem dan even een kijkje bij Asos en gebruik één van deze asos kortingscodes.

 4. Patches

steraDo we need to say more? Patches op een mooie leren jas, op je schoenen en op je kleding. Natuurlijk moet je wat betreft patches niet overdrijven, maar met een paar patches kun je ook je een basic trui super leuk opfleuren!

 5. Trenchcoat

In de winter is het belangrijk dat je warm gekleed bent natuurlijk, maar met een Trenchcoat ben je warm én fashionable. Je hebt bij bijvoorbeeld Asos super leuke trenchcoats al vanaf €33.

 

 

 

 

 

 

Ook interessant
Schoenen trends lente zomer 2017