Slim op pad met de Tula draagzak

Draagzakken worden steeds populairder. Eigenlijk is dat niet verwonderlijk, want in veel culturen is het al eeuwenlang gebruikelijk om je kindje dicht tegen je huid te dragen. Zo gebruiken Indonesische vrouwen traditioneel een slendang, of een wikkeldoek. Een draagzak geeft je kindje een veilig en geborgen gevoel. Maar ook voor jonge ouders is een draagzak een prettig moment om samen te zijn. Een Tula draagzak heeft een ergonomisch ontwerp met zachte gevoerde schouderbanden. Zo kunnen zowel jij als je kindje onderweg op alle comfort rekenen. Wat is er mooier dan samen op stap te gaan?

Een Tula draagzak in je eigen stijl

Een Tula draagzak is een plezier om te dragen. Met dit merk kies je namelijk helemaal voor de draagzak die bij je past. Ben jij fan van vrolijke bloemenprints of figuurtjes? Dan sluit je met een Tula draagzak naadloos aan bij de etno-fashiontrend. Maar ook als je een effen draagzak zoekt die matcht met je outfit is een Tula draagzak de perfecte keuze. Of wat dacht je van een vrolijk batikmotief, om in de Indonesische sferen te blijven? Een Tula draagzak is gemaakt van eersteklas materialen. Je kindje wordt veilig omgeven door ademende katoen. Voor spuugvlekjes hoef je niet bang te zijn. Je Tula draagzak kan gewoon in de wasmachine.

Een Tula draagzak voor baby en peuter

De Tula draagzak heeft een oerdegelijk ontwerp, waardoor hij gemakkelijk met je kindje mee kan groeien. Tijdens de eerste maanden draag je je baby natuurlijk graag met zijn gezichtje naar je toe. Zo voorkom je dat je kindje overprikkeld raakt, en kan het onderweg heerlijk slapen. Wordt je kindje ouder, dan begint het al wat nieuwsgieriger te worden. Voor dreumesen is de wereld één groot avontuur en valt er onderweg van alles te ontdekken. Ook dat kan met de Tula draagzak. Wikkel je kindje snel en eenvoudig op je rug en je bent klaar om op stap te gaan. Gevoerde beenopeningen bieden de beentjes onderweg alle steun. Door de variabele breedte past de Tula draagzak zich eenvoudig aan aan jullie behoeften.

De Tula draagzak: ook ideaal voor borstvoeding!

Wist je dat een Tula draagzak ook ideaal is om discreet borstvoeding te kunnen geven? Daarvoor zet je de speciale capuchon gewoon even met een paar drukknoopjes vast. Je kindje kan zo rustig drinken zonder storende toeschouwers. De capuchon is trouwens ook ideaal als extra ondersteuning of als bescherming tegen zonlicht. Het handige opbergvak biedt extra ruimte voor een speentje of spuugdoekje. Zo zijn jij en je kindje klaar om samen vele nieuwe avonturen te beleven.