nieuwe sinterklaas films

Sinterklaas films

Laatst bijgewerkt:

Wat is er leuker dan met met je kinderen naar een Sinterklaas film te kijken? In de bioscoop of thuis.

Op dit moment draaien er 3 sinterklaas films in de bioscoop:

 

Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring

Een spannende avonturenfilm voor het hele gezin

In de avontuurlijke en vrolijke film Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring zit Sinterklaas (Peter Faber) met zijn handen in het haar. De brieven stapelen zich op en de pakjeslijst wordt alsmaar langer. Hoe moet hij nu in één avond al die pakjes bezorgen bij al die lieve kindertjes? Wanneer Diego (Harold Verwoert) op het idee komt om de goede oude Kerstman (Ernst Daniël Smid) om hulp te vragen, beleven Sint en zijn pieten een groots avontuur. Lukt het Sint en zijn pieten om het Sinterklaasfeest te redden?

Trippel trappel

Een sinterklaas animatiefilm

In deze lieve en leuke tekenfilm willen de huisdieren ook wel eens cadeautjes krijgen en Sinterklaas vieren. Zij zijn toch ook het hele jaar braaf geweest? Onder leiding van de stoere Fretje maken ze hun eigen verlanglijstjes. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje samen met zijn vrienden de komische Takkie en de verlegen Kari, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Dat wordt een spannende tocht langs grote en kleine gevaren. En als ze dan tenslotte op de boot aangekomen lijkt het plan zelfs bijna te mislukken door de valse plannen van Rat. Zou het ze toch lukken om een keer een echt Dierensinterklaasfeest te vieren?

De club van Sinterklaas en het pratende paard

Een nieuwe film van de Club van Sinterklaas


De enige echte Pieten van De Club van Sinterklaas kijken dit jaar vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Nog voordat ze kunnen ontdekken hoe dit kan, steelt slechterik Jef (Sven De Ridder) het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder de hulp Amerigo kan het Sinterklaasfeest natuurlijk niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden?

 

 

Ook interessant
Net mama; hoe moet dat nu met het huishouden?