Met wat verf en niet al te veel moeite kun je van de muur van een kinderkamer of babykamer iets leuks maken. Bekijk hier de voorbeelden.

Als je zelf een beetje handig bent, kun je met wat verf hele leuke dingen doen. Maar ook als je zelf niet handig bent kun je met wat hulp van sjablonen toch heel ver komen. Vind je dat allemaal nog te veel gedoe? Dan zijn er ook nog muurstickers, die je alleen maar op de muur hoeft te plakken, of desnoods te laten plakken.

Sjablonen

Vind je het moeilijk om zelf vormen te tekenen, kijk dan op de site van Histor. Hier kun je zelf allerlei sjablonen downloaden.

Muurstickers

Voor muurstickers kun je bijvoorbeeld kijken bij meermuurstickers.nl of wallartdesign

ideeen muur babykamer

Een wolk kan iedereen wel tekenen. Teken de vorm van een wolk uit op een stuk karton en knip het uit. Houd het karton tegen de muur en trek langs de omtrek met een potlood. Verf de wolken wit.

muur4

Zo’n grote bloem kun je op de muur verven, maar hier zijn ze uitgezaagd, geverfd en op de muur geplakt.

muur6

Al die bloemen, je kunt ze natuurlijk schilderen maar in dit geval zijn muurstickers handiger.

muur7

Deze grote vormen zijn makkelijk zelf op de muur te schilderen.

voorbeeld muur babykamer

Zo’n grote zon fleurt een kamer snel op en het geel zorgt ook dat een kamer minder koel aandoet.

Muurstickers

Onderstaande voorbeelden zijn muurstickers van wallartdesign. Je kunt zelf een thema kiezen en uit verschillende kleurstellingen kiezen. Er zijn veel bomen, dieren en bloemen. Je krijgt alle vormen kant en klaar aangeleverd en er wordt precies bij elk pakket aangegeven, welke en hoeveel stickers je er bij krijgt. Je kunt ook iets speciaals op maat/kleur laten maken, of met de naam van je kind. Je moet alles wel zelf in de goede vorm op de muur te plakken. De muur moet vlak zijn.

idee voorbeeld muurdecoratie

muur10

muur11