Cadeautjes verzinnen voor geboorte of eerste verjaardag

Een baby kan helaas nog geen verlanglijstjes voor zijn of haar verjaardag maken. Het is dus gissen welk cadeau wordt gewaardeerd. Om je alvast op weg te helpen vind je hieronder een aantal cadeau ideeën voor de allerkleinsten!

canvKnuffeltjes met en zonder geluid

Je hoopt natuurlijk altijd dat een kleintje jouw knuffel jaren met zich mee draagt. Er zijn verschillende soorten, maten en typen knuffels verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Kies bijvoorbeeld een leuke dierenknuffel om te geven of een knuffeldoekje in de vorm van een dier. Ook knuffels van bijvoorbeeld Nijntje blijven het goed doen. Knuffels worden tegenwoordig ook vaak uitgerust met een geluidje, zodat kinderen worden beloond om te spelen.

Spelenderwijs leren

Kinderen leren het meest in hun eerste levensjaren. Combineer het leuke met het nuttige en kies voor cadeaus waarmee het kind spelenderwijs leert. Kies bijvoorbeeld voor blokken die opgestapeld moeten worden tot een toren, zodat kinderen hun ruimtelijk inzicht en motoriek verbeteren. Of stimuleer hun creativiteit met Duplo en laat ze hun eigen creaties maken. Puzzels zijn daarnaast niet alleen een leuk tijdverdrijf, maar ook leerzaam! Al spelend ontwikkelen is het leukste dat er is!

sok
Kleertjes: altijd goed!

Een leuke truitje, rompertjes, mooie schoentjes en hippe sokjes. Het is altijd leuk om een kindje in het nieuw te steken. Het is niet erg als de kleertjes in eerste instantie iets te groot zijn voor het kind, want in de eerste jaren groeien ze als kool!

Een boekenwurm in spé

Kleine kinderen hebben nog niet altijd voldoende concentratie om ze voor te kunnen lezen. Toch weet je nooit wanneer ze interesse krijgen in (voor)lezen. Kleine boekjes met leuke plaatjes en zelf geluidjes laten kinderen kennis maken met bijvoorbeeld dieren en kleuren. Aanwijzen en geluidjes nadoen is een goed begin voor een boekenwurm in spé.

Een kaart + cadeau voor als je er niet bij kunt zijn

Voor als je zelf niet aanwezig kan bij een geboortefeest of eerste verjaardag van een kind, kun je tóch een verrassing versturen. Op KaartWereld.nl verstuur je diverse mooie geboortekaartjes of verjaardagskaartjes. Online maak je gemakkelijk en snel een persoonlijke verrassing voor de gelukkige. Stuur diverse cadeaus mee, zoals een ballon, knuffeltjes, boekjes, slofjes en nog veel meer. Maak online een prachtige verrassing!

Of je er nu bij bent of niet. Geef altijd iets leuks voor het kleine mannetje of vrouwtje!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.