Babyzen YoYo, de meest dynamische kinderwagen

Wat is er nou leuker en dankbaarder dan met je baby op stap te gaan? Je ziet je kleintje met grote ogen de wereld verkennen en al snel door alle nieuwe indrukken vredig wegdommelen richting dromenland. Maar wat is meest fijne manier om je baby in te vervoeren?

Wees verstandig en kies voor een multifunctionele oplossing, zoals de Babyzen YoYo. Je kunt de Babyzen YoYo gebruiken als buggy maar ook als kinderwagen. Tevens zijn er een aantal handige extra opties te krijgen die naadloos passen op je YoYo, zoals een praktisch en veilig autostoeltje. De Babyzen YoYo heeft veel pluspunten waardoor je kinderwagen niet alleen bijzonder kindveilig is, maar ook zeer comfortabel, voor zowel jou als je kind.

De Babyzen YoYo heeft veel opties

Je hebt besloten om op reis te gaan en je weet, hoe kleiner je kind, hoe meer ruimte zijn noodzakelijke bagage inneemt. Handzaamheid is dan een vereiste. Dan heb je vast interesse in een buggy die je in één seconde kunt inklappen tot een formaat waardoor je hem in het vliegtuig als handbagage mee mag nemen? Dat is wat je van de YoYo mag verwachten.

Veel kinderwagens rijden niet bepaald comfortabel in de vrije natuur of op een onregelmatige ondergrond, zoals klinkers. De Babyzen YoYo heeft een zodanige vering dat je hem zelfs op dergelijke ondergronden nog gewoon met één vinger kunt besturen. Het bedieningsgemak bij deze buggy is onovertroffen. Je kind gaat een nieuwe wereld ontdekken als je een gezellige boswandeling maakt. Je wandelt niet alleen over de stevige ondergrond maar ook over rulle zandpaden. Je hoeft je als ouder geen moment meer in te spannen.

Puur comfort en rijgenot

Wil je kleintje de wereld aanschouwen, dan zet je de Babyzen YoYo in de buggystand. Wordt je baby moe, dan klap je het zitje in de ligstand en binnen de kortste keren is je kind heerlijk aan het slapen. Wil je nog even wat boodschappen doen, dan komt de ruimte in de XXL-opbergmand beslist van pas. Ben je van plan om na het wandelen je kinderwagen in de auto te doen? Kijk dan naar de handige combinatie van de Babyzen YoYo en het iZi Go autostoeltje, dat naadloos op je buggy past. Wanneer je de Babyzen YoYo en het iZi Go autostoeltje bekijkt, zie je de hoogwaardige materialen en voel je de kwaliteit van het zit- en ruggedeelte. Aan deze multifunctionele buggy wil je je kind graag toevertrouwen.