tv series

5 leuke programma’s om te volgen na de vakantie

De zomervakantie zit er alweer bijna op. Na weken genieten van zon, zee, strand of avontuur is het weer tijd om de dagelijkse routine op te pakken. Een mooi moment om vast te kijken wat er dit jaar nog aan amusement op de planning staat: heerlijk voor een avondje samen op de bank. We hebben dan ook goed nieuws. Heb je de juiste internet en tv aanbieder? Dan staat er je ongelooflijk veel ontspanning, amusement en entertainment te wachten na deze vakantie.

1. Door het hart van China

De kans is groot dat je af en toe al een aflevering hebt meegepikt en jezelf vergaapt hebt aan de schoonheid van het mooie China. Zeker na deze vakantieperiode kan een programma als Door het hart van China je precies de ontspanning bieden die je even nodig hebt. Ruben Terlou reist naar het uiterste Noorden, en naar het meest zuidelijke punt van China. In iedere aflevering staat een ander deel van China centraal, en heb je een aflevering gemist? Dan kun je die gewoon terugkijken

2. Even lekker bingewatchen

Ben je ook helemaal fan van het bingewatchen van toffe series? Dan heb je tijdens deze laatste maanden van 2018 nog genoeg plezier te beleven. Geweldige series als Orange is the new Black, New Girl of Homeland zijn nog steeds terug te vinden op verschillende zenders. Kun je het nieuwste seizoen niet vinden? Speur dan Netflix even af. Orange is the new Black heeft bijvoorbeeld net een nieuw seizoen gelanceerd.

 3. Time to Dance

Stond Dance Dance Dance vorig jaar meerdere malen op de televisie? Dan kun je ook nu je hart weer ophalen met het nieuwe programma: Time to Dance. Weer even wat heerlijk entertainment om samen met het gezin van te genieten. De kandidaten nemen het wederom tegen elkaar op met dansskills vanuit alle uithoeken van de wereld. Een avondje lekker genieten

4.  In-Sync: Dance as one

Heb je genoeg afleveringen van Time to Dance achter je kiezen? Niet getreurd! SBS6 komt dit najaar met een nieuw concept: een combinatie tussen een danswedstrijd en realitysoap. Kan het beter?! De strijd gaat om wie het beste synchroon kan dansen en verschillende duo’s nemen het (elk in hun eigen dansstijl) tegen elkaar op.

5. United Shades of America

Afro-Amerikaanse comedian Kamau Bell reist in dit programma zijn nieuwsgierigheid achterna. Hij bezoekt plaatsen en gemeenschappen in zijn eigen Amerika, op zoek naar het verhaal achter de mens. Deze documentaire bestaat uit 8 afleveringen, en is te zien op Canvas.