Share |
 

 

NIEUW: BONBONBLOC CRUNCHY

Vroeger bij een vriendin thuis kregen we vaak een stuk BonBonBloc bij de thee met een biscuitje erbij.

We legden een stukje BonBonBloc op het biscuitje en aten het zo tegelijk op. Heerlijk! Het gouden olifantje op de rode verpakking van Côte d’Or roepen bij mij dus altijd meteen gezellige en positieve herinneringen op en trek in chocolade.   ’

Nu is er een BonBonBloc met een nieuwe smaak. Côte d’Or BonBonBloc Crunchy met de volgende beschrijving: een perfecte combinatie van intense Côte d’Or melkchocolade, zachte praliné en krokante biscuit. En we mochten het nog proeven ook!

Hoe het smaakte?

Nou, heel goed natuurlijk. Lekkere zachte buitenkant, met dezelfde praliné binnenkant als de gewone BonBonBloc, maar nu met een lekkere, maar niet overdreven crunch. Ik wist natuurlijk al lang dat het een goede combinatie was. Het was eigenlijk een beetje mijn idee ;-).

Meer informatie over BonBonBloc Crunchy en andere smaken van┬áCôte d’Or.

- advertorial -

 

IK HOU WEL VAN EEN BEETJE DRAMA

Het aanbod aan tv-programma's en -zenders is groot. En toch kan ik, als ik zin heb om iets te bekijken, niks vinden.

Niks leuks in ieder geval. De kunst is om op het goede moment de leuke programma's te vinden. Daarom is het handig als zenders zich in een bepaald genre of soort programma's gespecialiseerd hebben.

Goede Britse dramaseries

Toen ik de reclame voor BBC First zag, dacht ik daarom meteen: dát is een zender voor mij. Goede Britse (historische) dramaseries zoals Wolf Hall bijvoorbeeld, naar de gelijknamige bestseller van Hilary Mantel. Een serie die zich afspeelt in de tijd van Hendrik VIII aan het hof van de Tudors. Maar ook spannende series als Silent Witness en The Musketeers, een verfilming van het klassieke verhaal van de drie musketiers. Allemaal verzameld op é én zender. Hou je ook van goede dramaseries?

Bekijk kijk dan hier het hele aanbod. BBC First is nu te zien bij KPN kanaal 23.

 

- advertorial -

 

 

 

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

onderwerpen alfabet

alle rubrieken

forum

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

 

veel gelezen

1.

overlijdensrisicoverzekering

2.

wa-verzekering

3.

autoverzekering

4.

collectieve zorgverzekering

5.

inboedelverzekering
   

lees ook

hypotheek

lijfrente

stamrecht bv

pensioen


 

 

 

Levensverzekering

Levensverzekeringen zijn verzekeringen waarbij de premie en/of de uitkering afhankelijk zijn van "het verzekerde leven", dus het op een bepaalde datum al dan niet in leven zijn van de verzekerde.

Er zijn verschillende vormen. De meest extreme vormen zijn "de verzekering bij leven" en de "gemengde verzekering".

Bij de verzekering bij leven vindt alleen een uitkering plaats, indien de verzekerde op de afgesproken datum nog in leven is. Gaat de verzekerde een dag daarvoor dood, dan vindt er geen uitkering plaats (en zijn alle premies verloren).

Bij de "gemengde verzekering" wordt het overeengekomen kapitaal uitgekeerd bij in leven zijn op de einddatum dan wel onmiddellijk bij overlijden voor de einddatum. Omdat er altijd een uitkering plaatsvindt is dit een relatief dure verzekeringsvorm. Zeker in vergelijking met de "verzekering bij leven".

Tussen de verzekering bij leven en de gemengde verzekering zitten de verzekering bij leven met restitutie (van de premie-inleg, al dan niet vermeerderd met rendement) en de verzekering op vaste termijn. Deze levensverzekering keert uit op de afgesproken einddatum bij al dan niet in leven zijn. Bij vooroverlijden heeft de begunstigde (dat is degene, die op de polis staat aangewezen om de uitkering te ontvangen) echter de mogelijkheid om de contante waarde van het eindkapitaal te laten uitkeren door de verzekeraar.

Als u alléén een uitkering wilt verzekeren die bij overlijden plaatsvindt, leest u dan ook over de overlijdensrisicoverzekering.

 

Mogelijkheden van een levensverzekering

Het is mogelijk dat u bij het afsluiten van een hypotheek of geldlening verstrekkende instelling u verplicht stelt om bij het aangaan ervan ook een levensverzekering af te sluiten. Op die manier heeft de bank garantie dat de hypotheek of lening ook werkelijk afbetaald wordt indien u voortijdig komt te overlijden.

Omdat u een bedrag uitgekeerd krijgt bij leven op een bepaalde datum, is de levensverzekering een prima manier om als aanvulling op uw pensioen te gebruiken.

Een andere optie van een levensverzekering is dat als u geld nodig heeft u uw levensverzekering kunt belenen. Dat betekent dat u een lening of krediet afsluit met als onderpand uw levensverzekering.

 

De goedkoopste levensverzekering is de beste

Dit geldt niet bij alle verzekeringen maar is bij risicoverzekeringen wel van toepassing. Er wordt eigenlijk alleen een bedrag en een periode afgesproken, waardoor ook makkelijk vergeleken kan worden. Een levensverzekering mag op ieder moment opgezegd worden, kijk daarom hier of het goedkoper kan.

 

 

 

 

Overlijdensrisicoverzekering

Een levensverzekering is er in diverse vormen: Een overlijdensrisicoverzekering is een vorm van levensverzekering die vooral gebruikt wordt om het risico van overlijden te dekken en de nabestaanden te verzorgen. Verder deze verzekering zo afsluiten dat hij uitkeert op een bepaalde datum bij overlijden maar ook bij in leven zijn. Dan bent u de betaalde premies niet kwijt maar kunt u daar zelf ook nog iets aan hebben als u op een bepaalde datum nog in leven bent.

Er zijn verschillende redenen om een levensverzekering af te sluiten. U kunt de opbrengst bestemmen om de nabestaanden verzorgd achter te laten. Maar u kunt het ook gebruiken om uw pensioen aan te vullen.

 

lees hier meer over de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering

 

meer lezen

Even slecht is ook gelik

Quantum Leben AG

Overlijdensrisicoverzekering bijna helft goedkoper

 

 

 

 

 

Lees ook

 

hoe de premie laag te houden?

overlijdensrisicoverzekering

uitvaartverzekering

gouden handdruk

nabestaandenverzekering

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 0 van 0
Klik hier om een bericht toe te voegen
Er zijn op dit moment 0 berichten.