Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Boogschutter?

(Geboren tussen 23 november en 21 december)

Het vrolijkste en meest avontuurlijke teken van de dierenriem. Zorgeloos en altijd bereid een ander de helpende hand toe te steken. Maar de Boogschutter is ook rusteloos, waardoor het moeilijk voor hem/haar is zich te settelen. Een partner zal je dus zeker de nodige vrijheid moeten geven, maar ook spannend genoeg zijn om je te binden. Aanhankelijke, jaloerse en onzekere types zijn aan de Boogschutter niet besteed.

Beste match

De beste match voor de Boogschutter is met een Ram, Tweelingen of Leeuw. Minder goed klikt het met Stier, Kreeft en Maagd.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Boogschutter-Ram

Jullie zijn super geschikt voor elkaar. De Ram is grappig, vriendelijk en avontuurlijk en zal de Boogschutter nemen hoe hij is. En zolang de Boogschutter de Ram af en toe vertelt dat zij fantastisch is, is er geen wolkje aan de lucht.

Boogschutter-Stier

De Stier wil je verdedigen en voor je zorgen, en dat zorgt er voor dat de Boogschutter wil maken dat zij wegkomt. Jij houdt ervan om voor jezelf te zorgen.

Boogschutter-Tweeling

De relatie kenmerkt zicht door veel plezier en veel geflirt. Dat zou lang goed kunnen gaan als jullie elkaar blijven boeien en niet te snel afgeleid worden.

Boogschutter – Kreeft

De Boogschutter zal waarschijnlijk niet veel Kreeften tegenkomen. Kreeften zijn geen uitgaanstypen. En mochten jullie elkaar toevallig treffen zal het geen liefde voor het leven zijn.

Boogschutter-Leeuw

De Leeuw is er één om voor altijd te houden. De Boogschutter houdt van vrijheid en de Leeuw zal je die geven. Vertel de Leeuw wel af en toe even hoe fantastisch hij is.

Boogschutter-Maagd

De Maagd zal proberen de Boogschutter te vangen, en zijn wilde gedrag af te leren. En de Boogschutter zal maken dat hij weg komt.

Boogschutter-Weegschaal

Als de gepassioneerde Weegschaal de dynamische Boogschutter voor het eerst ontmoet kunnen er flinke vonkjes overspringen. Flirten en gezellig kletsen zal in het begin als vanzelf gaan. Maar als de relatie langer duurt, dan zal de huiselijke Weegschaal wat nerveus worden van de rusteloze Boogschutter die steeds met andere vrienden en wilde plannen aan komt zetten. Op het moment dat de Weegschaal naar de andere kant doorslaat is de relatie voorbij.

Boogschutter-Schorpioen

In het begin best boeiend. Maar de oppervlakkige Boogschutter zal uiteindelijke de diepe emoties van de Schorpioen niet begrijpen.

Boogschutter-Boogschutter

Leuk voor een knipperlicht relatie. Aan-uit, aan-uit. De Boogschutters zullen telkens weer op zoek gaan naar een nieuwe liefde maar ook vaak weer bij elkaar terugkomen.

Boogschutter-Steenbok

De Steenbok heeft geen tijd voor plezier en geen zin in avontuur. Dus geen reden om samen op te trekken.

Boogschutter-Waterman

Vrijheid, blijheid en allebei tevreden. De openhartige, avontuurlijke, speelse Waterman zal goed in de smaak vallen bij de Boogschutter en weinig eisen stellen.

Boogschutter-Vissen

De Vissen zal graag het gezelschap van de Boogschutter zoeken, want zij is vrolijk en dat is aanstekelijk. Maar de Vissen gaat maar door en door over zijn zorgen, gevoelens en meer waar de Boogschutter geen zin in heeft.14 reacties

 1. M&M

  Had 15 jaar lang relatie met waterman. Oeff snapte nooit waarom het nie goe ging. Maar nu het al een jaar uit is snap ik waarom! Ik ben een echte boogschutter kijk altijd om me heen flirten is mij eerste natuur. Kan het nie laten. Ben nooit vreemd geweest dat niet,maar moest mezelf erg overtuigen dat het niet de bedoeling was. Wist diep van binnen dat het ooit uit zou gaan. Hij was een jaloerse aanhankelijke onzekere waterman. Oeff wat ben ik blij vanaf te zijn ook al is het 15 jaar later.

  Beantwoorden
 2. M

  Oei oei, ik ook een echte boogschutter. Flirt snel en kijk altijd om me heen. Ookal heb ik een relatie. Het moet inderdaad spannend blijven anders is mijn aandacht gauw ergens anders. In dit geval dus bij vissen.. Maar ben bang dat ik ook op deze lieve vissen man snel uitgekeken ben. Help, kan ik mij ooit echt settelen?

  Beantwoorden
 3. Olly

  Ik heb al 4 jaar een lastige relatie met een stier. Zelf ben ik boogschutter. Allebei matchen we ook enorm met onze sterrenbeelden. Alleen tja, het is hard werken voor ons. Stier is erg koppig en staat niet open voor andere meningen. Ik daarentegen wel en ben erg ruimdenkend. We hebben enorm veel ups en downs sinds we nu 1,5 jaar samenwonen en ik kan zeker zeggen dat dit absoluut geen makkelijke match is.

  Beantwoorden
 4. Eefje

  ik heb een relatie met een kreeft, zelf ben ik een boogschuuter, dat zou niet klikken, het klikt heel goe hoor

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.