rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

wil hij je wel? ziet hij je zitten?HIJ WIL JE WEL, HIJ WIL JE NIET

Greg Behrendt & L. Tuccillo

 

 

Wil hij je nou wel of niet?

Het is een vraag die veel vrouwen kan bezighouden als ze iemand ontmoet hebben die ze wel zien zitten: Wil hij me nou wel of wil hij me niet? Is hij serieus? Wil hij een relatie? Reden voor G. Behrendt, editor van Sex in the City, om hier een boek aan te wijden.

 

Sex in the city

Behrendt kreeg het idee naar aanleiding van een uitzending waarin Miranda zich met haar vriendinnen afvraagt of de man waarmee ze een date had haar nu wel of niet ziet zitten. Hij nam afscheid met twee zoenen op de wang en kwam niet binnen omdat hij de volgende ochtend vroeg op moest.

Smoesjes

Vrouwen blijken er namelijk heel goed in te zijn excuses voor hem te bedenken als hij ze niet de aandacht schenkt die ze zouden willen, of onduidelijke signalen afgeeft. De smoesjes die vrouwen dan voor mannen bedenken zijn eindeloos: Hij is nog niet toe aan een relatie, hij is bang om zich te binden, hij wil onze vriendschap niet op het spel zetten, enz.

 

Wie houdt wie voor de gek?

Mannen zijn blijkbaar bang om zich duidelijk uit te spreken maar laten wel uit hun daden blijken hoe de zaken ervoor staan.

Volgens Behrendt, is het antwoord duidelijk. Als je twijfelt over de man zijn betrokkenheid bij jou of jullie relatie, dan weet je het antwoord zelf wel. Als de man je wil dan zal hij doen wat nodig is om je te krijgen. Zo niet dan wil hij je niet graag genoeg.

 

Hoezo sexuele revolutie?

Volgens Behrendt houden mannen nog steeds van jagen. Ze vinden het super spannend als ze niet weten of het ze zal lukken of niet. Ze vinden het dan ook niet prettig als een vrouw teveel initiatief neemt, constant belt of ze achterna loopt. Kort gezegd: wacht tot hij actie onderneemt.

 

Intuïtie

Natuurlijk mag je als vrouw dromen van de ware liefde, een man die je gevoelens beantwoordt en je op handen draagt. Maar je moet het niet zo graag willen dat je de waarheid niet meer onder ogen wil zien.

Vrouwen vergeten in zo'n situatie om hun intuïtie te gebruiken. Als ze dat wel deden, zouden ze wel aanvoelen of hij genoeg voor ze voelt of niet. En vervolgens tonen ze ook nog te weinig eigenwaarde. Je verdient toch zeker beter, als hij je niet die aandacht geeft die je verdient, dan zou je wel gek zijn om nog langer aandacht aan hem te besteden.

 

Signalen

Ziet hij je helemaal zitten? Als hij meerdere van onderstaande gewoonten heeft dan kun je eraan twijfelen

  1. Hij toont geen interesse in je familie en vrienden - Als hij echt een toekomst voor jullie samen ziet zou hij toch het belang van de mensen om jou heen moeten inzien.

  2. Hij wil het niet hebben over de toekomst - En dan bedoelen we niet dat hij meteen een datum voor jullie huwelijk moet kiezen, maar meer als hij ieder idee van een mogelijke toekomst voor jullie samen wegwimpelt.

  3. Hij doet niets bijzonders bij speciale dagen
    Als dagen als b.v. je verjaardag ongemerkt aan hem voorbij gaan kun je je afvragen of jouw plezier en geluk voor hem wel zo belangrijk is.

  4. Er gaat weinig van hem uit - Als jij afspraakjes organiseert dan gaat hij wel mee, maar als jij niets doet gebeurt er ook niks.

  5. Hij stelt je voor als.... - Als jullie bekenden tegenkomen stelt hij jou dan voor als zijn vriendin, een vriendin of als gewoon iemand?

  6. Hij houdt zijn mobieltje en emails angstvallig voor zichzelf - Als je niets te verbergen hebt, hoef je ook niets te verbergen.

  7. Hij zegt vaak afspraken af - Blijkbaar zijn er veel dingen belangrijker en leuker dan afspraakjes met jou.

 

Het boek is ook verfilmd

 

 

geloof je in liefde op het eerste gezicht?

hoe verleid je een man, hoe trek je zijn aandacht?

hoe wordt hij verliefd op je?

hoe word je niet verliefd?

iemand verliefd laten worden

is er aantrekkingskracht tussen jullie? 10 tekenen

kleur van de liefdeTips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 1 van 1
Klik hier om een bericht toe te voegen
Cindy
Geplaatst 1064 dagen geleden
Het is duidelijk ; hij houdt contact wanneer het hem uitkomt, van de hak op de tak en antwoordt niet op bepaalde vragen !! Kappen ermee
Marlies
Geplaatst 1090 dagen geleden
Thanks!
maria
Geplaatst 1146 dagen geleden
Een veelgebruikt excuus als een man je niet wil: "ik heb het erg druk". Maar pas op, ze blijven dan wel vaak contact houden (alleen niet erg frequent maar van de hak op de tak) waardoor jij dan weer in de war raakt "vind hij me nu wel of niet leuk". Mijn advies: afkappen. Want als een man je echt leuk vindt dan voel je dat, dan hoef je je het niet af te vragen.
Maya
Geplaatst 1172 dagen geleden
Het is me duidelijk. Hij wil me niet.
Thank you for simplifying this for me.
 

 

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek

IK HOU WEL VAN EEN BEETJE DRAMA

Het aanbod aan tv-programma's en -zenders is groot. En toch kan ik, als ik zin heb om iets te bekijken, niks vinden.

Niks leuks in ieder geval. De kunst is om op het goede moment de leuke programma's te vinden. Daarom is het handig als zenders zich in een bepaald genre of soort programma's gespecialiseerd hebben.

Goede Britse dramaseries

Toen ik de reclame voor BBC First zag, dacht ik daarom meteen: dát is een zender voor mij. Goede Britse (historische) dramaseries zoals Wolf Hall bijvoorbeeld, naar de gelijknamige bestseller van Hilary Mantel. Een serie die zich afspeelt in de tijd van Hendrik VIII aan het hof van de Tudors. Maar ook spannende series als Silent Witness en The Musketeers, een verfilming van het klassieke verhaal van de drie musketiers. Allemaal verzameld op é én zender. Hou je ook van goede dramaseries?

Bekijk kijk dan hier het hele aanbod. BBC First is nu te zien bij KPN kanaal 23.

 

- advertorial -

 

ZO KRIJG JE KORTING OP EEN DAGJE UIT OF VAKANTIE

De zomer komt er aan. Lekker veel vrije dagen, vakanties. Ideaal om er een dagje op uit te gaan met het hele gezin.

Pakjes drinken voor onderweg

Natuurlijk neem je wat lekkers en pakjes drinken mee voor onderweg. Bijvoorbeeld die handige pakjes van Capri-Sun Orange, Red fruits of Multivitamin met die rietjes. Die zijn niet alleen makkelijk om mee te nemen, tot 31 augustus krijg je bij een 10-pack ook een kortingscode. Daarmee krijg je:  

- € 7,50 korting op een ticket voor één van de Plopsa parken, óf
- tot € 50 korting op een Roompot vakantie (bovenop alle andere korting)

Handig om te weten

Je mag zo vaak meedoen als je actiecodes hebt. Er is geen maximum. De actie duurt tot 31 augustus 2015. Na het aanvragen van een kortingscode maak je automatisch kans om een gratis Roompot vakantie t.w.v. 400 euro te winnen.

Hoe krijg je die korting?

Koop een actieverpakking van Capri-Sun. Ga naar www.capri-sun.nl. Vul de code op de zijkant van het pak in met je gegevens. Je ontvangt je kortingscode dan per mail.

- advertorial -
- advertorial -- advertorial -

 

 

is er aantrekkingskracht tussen jullie?
   

gedrag waarmee je iedere man wegjaagt

   
mannen worden anders verliefd

mannen worden anders verliefd dan vrouwen

   
weetjes en feiten over de liefde

is het lust of is het liefde?

   
verdriet na verbroken relatie


 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen relatie

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
Aangepast zoeken
 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips F