Share |

Vaak weet je precies welke vloer je mooi vindt. Maar welke vloeren zijn trendy en praktisch?

Een vloer kies je niet alleen voor het mooi. Je moet er ook een beetje fijn en zorgeloos op kunnen leven toch? Liefst zonder dat je je over ieder krasje of vlekje zorgen hoeft te maken. Als je jonge kinderen en/of huisdieren hebt, stel je waarschijnlijk andere eisen aan een vloer dan wanneer je maar alleen bent. De keuze aan materiaal, kleur en dessin is groot. En dat maakt de keuze er ook niet makkelijker op.

Trendy vloeren

Laminaat vloeren blijven onverminderd populair. Lees hier meer over trendy en praktische vloeren van dit moment, zoals bijvoorbeeld de gietvloer, pvc laminaat, de beton- of industriƫle look, de houten vloer en de tegelvloer.

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

veel gelezen

1.

bijzondere reizen

2.

dagje uit

3.

tips kindervakanties

4.

weekendje weg

5.

jongerenreizen

bestsellers reisboeken

 

 

Park Kempervennen LAST MINUTES!

 

 

Goud zoeken

Goud zoeken, het klinkt alsof je er ver voor moet reizen, maar dat valt reuze mee. En je hoeft er ook de mijnen niet voor in, meestal gaat het op de ouderwetse manier en met de waterschaal in de rivieren, en ...... je mag je zelf gevonden goud houden.

 

 

Waar kun je goud zoeken?

In Europa

In Frankrijk b.v. in de Dordogne in de rivieren, maar ook in Zuid Frankrijk. In Scandinavië en in Schotland wordt ieder jaar het kampioenschap goud zoeken gehouden.

 

Meer info:

Dordogne

Finland

Schotland

 

Amerika

Op Amerika kan je op veel plaatsen en op verschillende manieren goudzoeken. Zowel met de waterschaal in rivieren als graven in de oude goudmijnen.

 

California - Yosemite Park

Arizona

Montana

Carolina - in de goudmijnen

 

meer info:

Goldminer's Headquarters

 

Verder kun je ook terecht in Canada, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

 

meer lezen

 

501 Natuurwonderen501 Natuurwonderen
Dee Brown

In dit prachtige en waardevolle boek zijn 501 natuurplekken opgenomen die een verlangen oproepen bij elke reiziger – of iedereen die nieuwsgierig is naar de ontelbare schatten die de aarde ons biedt.
Geteisterd door de wind, uitgesleten door het water, verkoold door de zon… intrigerende formaties gevormd door de natuur – in deze ongelooflijk dikke paperback is het allemaal te vinden!

 

lees ook

 

bijzondere reizen

extreem weer

goud zoeken

historische reizen

spookplaatsen

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 0 van 0
Klik hier om een bericht toe te voegen
Er zijn op dit moment 0 berichten.