Horoscoop voor vorige week

Lees de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld. De horoscoop van deze week van 13-20 maart

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

De week begint met een kans om het nuttige met het aangename te verenigen. Je kan anderen helpen en daarmee doe je ook jezelf een plezier doen. Op maandag gaat Mercurius in je huis van geld. Financiën trekken meer je aandacht. Je mentale energie wordt wat minder en je hebt meer tijd nodig om beslissingen te nemen en om plannen te maken. Maar als je eenmaal een beslissing neemt, dan sta je er helemaal achter. Later in de week verbetert je stemming. Je wilt erop uit trekken, de wereld in. Je wilt nieuwe dingen zien en meemaken. Het weekend richt je je weer op je doelen en ambities. Je bedenkt hoe je vooruitgang kan boeken en je kan het succes al een beetje voelen. 

Beste dag(en) van de week:  16 en 17 maart

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Aan het begin van de week richt je je aandacht op de mensen in je leven. Ze staan bovenaan je lijstje van prioriteiten. Je geeft ze aandacht en besteedt meer tijd aan ze. Maandag gaat Mercurius jouw teken binnen. Dat zorgt ervoor dat je je ideeën en gedachten makkelijker kan uiten. Het kost je ook minder moeite om nieuwe informatie op te nemen. Later in de week doe je moeite om tot de bodem van iets te gaan. Je probeert een situatie, een project of een persoon te begrijpen, maar daar moet je wel veel moeite voor doen. Het weekend heb je meer tijd voor jezelf. Je hebt behoefte aan vrijheid en nieuwe ervaringen en je wil het liefst dingen doen zonder veel rekening met anderen te houden.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 maart

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Je richt je aandacht op de taken die je moet doen als de week begint. Je bent zeer productief en je stelt je prioriteiten duidelijk. Je wilt het liefst dingen afwerken en wegwerken zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen en daardoor kan je wat meer in gedachten verzonken raken en je houdt die gedachten ook het liefste voor jezelf. Je hebt ook meer fantasie. Later in de week richt je je aandacht meer op de mensen om je heen en je relaties in het algemeen. Venus staat het weekend op één lijn met Mercurius en daardoor stel je je wat meer open en gaat het communiceren je beter af. 

Beste dag(en) van de week: 18 maart

tweel

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je begint de week creatief. Je richt je aandacht dan ook het liefst op creatieve taken en projecten. Als je je bezig moet houden met serieuze of praktische zaken, dan vind je het moeilijk om je aandacht erbij te houden. Misschien kan je die saaie taken ook op een creatieve manier doen? Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Je krijgt daardoor veel originele ideeën en je denkt meer ‘outside the box’. Je houdt jezelf goed bezig. Zorg dat je jezelf niet over de kop werkt. Gun jezelf in het weekend de rust om tijd door te brengen met mensen of één mens in het bijzonder waar je graag bij bent. Op zaterdag staat Mercurius op één lijn met Venus en daardoor ben je makkelijker in de omgang.

Beste dag(en) van de week: 13, 14 en 18 maart

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je bent emotioneel sterk als de week begint, Kreeft. Je kan heel wat hebben en je hebt de kracht om ervoor zorgen dat je jezelf beter voelt. Je kan jezelf van binnen sterker maken. Op maandag gaat Mercurius je huis van carrière binnen. Het lukt je dan beter om je te richten op praktische zaken. Je richt je vooral op je doelen en plannen voor de lange termijn. Misschien vraag je anderen om advies. Later in de week kan je dingen doen waar je echt van houdt met mensen die je na aan het hart liggen. Het weekend voer je klusjes uit, bereid je je voor op de week die komen gaat en zorg je dat je je zaakjes op orde hebt. 

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 maart

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als de week begint, loopt je hoofd over van de ideeën. Het zijn vooral ideeën en plannen voor de korte termijn. Je verzamelt de informatie die je nodig hebt, vraagt om advies als dat nodig is en je zoekt dingen grondig uit. Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Hierdoor kan je de komende weken nog meer goede ideeën hebben. Je hebt een bijzonder positieve kijk op de dingen. Later in de week worden de mensen in je leven belangrijker en breng je daar meer tijd mee door. Op vrijdag staan de Zon en Saturnus dicht bij elkaar waardoor je jezelf wat lui voelt en moeite hebt om je te concentreren. Het weekend veeg je alles wat met werk te maken heeft aan de kant, het is dan tijd voor plezier…

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 maart

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Begin van de week neem je ruim de tijd om besluiten te nemen of in actie te komen en die dingen te doen die je belangrijk vindt. Je blijft gefocust op de onderwerpen waar je al langere tijd mee bezig was. Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Je verzamelt meer informatie, verdiept je grondig in zaken en je hebt een wat meer serieuze kijk op het leven. Het weekend richt je je aandacht op de mensen in je leven die dicht bij je staan. Mercurius en Venus staan op zaterdag op één lijn. Dat maakt je heel charmant. Je kan prima opschieten met anderen, je geniet van gezelschap en je bent eerder bereid om compromissen te sluiten.

Beste dag(en) van de week: 18 maart

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De week begint met de maan in je eigen teken Weegschaal. Je hebt veel energie en zin in de week. Je richt je op nieuwe kansen en mogelijkheden. Op maandag gaat Mercurius je huis van relaties binnen. Samenwerken wordt dan belangrijk. Je krijgt de beste ideeën en je presteert het beste als je in gezelschap van anderen bent. Later in de week kan je wat rustiger aan doen. Je wordt wat socialer, vriendelijker en geduldiger. Zaterdag staan Venus en Mercurius op één lijn. Je geest werkt dan op volle sterkte. Je bent alert en je kan jezelf goed uitdrukken.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 maart

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Neem aan het begin van de nieuwe tijd wat meer tijd voor jezelf. Zorg dat je goed uitgerust bent. Je voelt je beter als je alleen bent en als je je eigen gang kunt gaan. Vermijd mensen die je energie kosten. Maandag gaat Mercurius je huis van werk binnen en daardoor kan je je prima concentreren op je werk. Vooral op kleine taken en klusjes die gedaan moeten worden. Je organiseert je zaakjes goed, je maakt lijstjes en je hebt aandacht voor details. Later in de week gaat de maan in jouw teken. Je hebt dan meer energie en zin in dingen waar je belangstelling ligt. Het weekend is de tijd om te genieten en jezelf eens goed te verwennen.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 maart

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Je stapt een beetje buiten je comfort zone als de week begint. Je doet de dingen net even anders als je normaal doet. En misschien bereik je daardoor iets waar je al langer naar op zoek was. Op maandag gaat Mercurius je huis van de liefde binnen. Je bent dan romantischer en creatiever, je maakt meer tijd vrij voor plezier en je besteedt meer tijd met je partner en mensen waarvan je houdt. Later in de week wordt je fantasie en intuïtie sterker. Dus als je beslissingen moet nemen, luister dan naar je gevoel. Het weekend gaat de maan in jouw teken en dan denk je na over plannen voor de toekomst. Zorg wel dat je eerst goed je huiswerk doet voordat je ergens aan begint of instapt.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je kan werken aan de doelen die je jezelf gesteld hebt als de week begint. Je bent zeer ambitieus, gedreven en gefocust op wat je wilt bereiken. Je kan grote stappen vooruit maken. Maandag gaat Mercurius je huis van huis en gezin binnen.  Je voelt je thuis dan extra op je gemak en je hebt meer aandacht voor je huis en mensen om je heen. Vrijdag komt Saturnus, de heersende planeet over jouw teken, dicht bij de Zon. Je kan dan aandacht krijgen waar je niet op zit te wachten of er kunnen zich dingen voordoen waar je je ongemakkelijk bij voelt. Het weekend ga je een beetje je eigen gang. Je doet de dingen die je zelf wilt en je geniet van je welverdiende rust.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 maart

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Je begint de week positief gestemd. Je denkt groot en je hebt er zin in. Je richt je op uitbreiding en nieuwe ervaringen. Je wilt zien wat de wereld jou nog meer te bieden heeft. Maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Je krijgt dan nog meer ideeën en je werkt aan korte termijn plannen. Je geest is nog actiever dan normaal. Later in de week kan je je plannen ten uitvoer gaan brengen. Bedenk wat je zelf kan doen en wat je beter aan anderen kan overlaten. Het weekend is de tijd om sociaal te zijn en tijd met vrienden en familie door te brengen. Je hebt het in je om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Beste dag(en) van de week: 13, 14 en 18 maart

 Je kunt ook je maandhoroscoop lezen of je jaarhoroscoop voor 2017