Horoscoop voor vorige week

 

Lees de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld. De horoscoop van deze week van 9-16 januari

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Aan vertragingen en dingen die op zich lieten wachten, komt deze week een eind. Vooral op het gebied van je sociale leven en wat je carrière betreft. Het accent ligt deze week op blijheid, optimisme en toegenomen sociale populariteit. Als je het idee had dat mensen sceptisch over je dachten, dan komt daar nu een eind aan. Neem verder zoveel mogelijk rust en tel tot 10 voor je kwaad wordt.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 januari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Dingen die je beperkten of tegenhielden vallen nu weg. Nu er een eind komt aan de vertragingen en misverstanden kan je eindelijk weer met volle vaart vooruit. Je ambitie neemt toe en je kan deze week een paar grote stappen vooruit zetten. Je thuissituatie wordt belangrijker. Doe wat leuks met je kinderen als je die hebt. Je hebt het geluk aan jouw kant deze week, je kan winnen, nieuwe vrienden maken of verliefd worden. Aan jou de keus.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 januari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Er komt deze week een eind aan alle vertragingen. Je sociale leven wordt drukker. Mensen laten hun affectie blijken. Het accent deze week ligt op liefde en gevoel voor de medemens, hoger onderwijs, cultuur en filosofie. Ga deze week vooral voorzichtig te werk en wees niet te pushy. Want als je tegen grenzen aanloopt, dan is je irritatie snel gewekt en wordt de situatie snel gespannen. Doe deze week iets in huis, koop nieuwe meubels, knap de boel op en ga als je tijd over hebt ook even de vrije natuur in. Dat zal je goed doen.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 januari

tweel

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Aan de tegenslagen en besluiteloosheid van de laatste tijd komt nu een eind. Vooral op financieel gebied en lifestyle aangelegenheden. Een Boogschutter die je nog kent van vroeger kan deze week weer contact met je opnemen. Begin van de week zal er weinig sprake zijn van romantiek. Maar dat verandert na donderdag. De kans is groot dat je een romance beleeft met een nieuw contact of met iemand die je al langer kende.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 januari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

De vertragingen en besluiteloosheid lijken deze week te verdwijnen. Rust het weekend uit en maak een planning voor de komende dagen.  Want je moet deze week misschien een paar belangrijke knopen doorhakken. Het is een turbulente tijd voor jou en je geluk gaat op en neer. Gelukkig is je energie goed op peil en zie je de toekomst zonnig in.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 januari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Vertragingen, tekorten en misverstanden, vooral op het werk, horen vanaf deze week tot het verleden. Je voelt je zelfverzekerd en je werkt met vertrouwen verder aan je plannen. Alles lijkt lekker te gaan. Toch kan je halverwege de week een verrassing verwachten. Iets wat totaal onverwacht gebeurt. Probeer te voorkomen dat je met ambtenaren of overheidsinstellingen te maken krijgt. Je energie en uitstraling nemen toe aan het einde van de week. Ga het weekend uit en maak een paar nieuwe contacten.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 januari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Het oponthoud, het mislopen van afspraken enz. eindigt deze week. Je droomt er misschien van om te verhuizen. Naar je oude buurt misschien? Je bent in een romantische stemming. Je voelt je sterk aangetrokken tot iemand, toch is het geen huwelijksmateriaal. Je populariteit neemt toe, je flirt er vrolijk op los en je ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Neem het weekend wat rust.

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 januari

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Deze week komt er een einde aan de vertragingen en de besluiteloosheid van de afgelopen weken. Vooral op het gebied van huis en gezin. Daar loopt alles nu op rolletjes en dat is ook waar het accent ligt deze week. Op het werk blijft de situatie nog wat moeizaam. Misschien vind je iemand heel leuk op het werk. Maar maak er liever geen werk van, de kans is groot dat het niet goed afloopt. Het weekend is een tijd voor vermaak, flirten, en optimisme. Geniet ervan.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 januari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Vanaf deze week kan je weer in volle vaart vooruit, Schorpioen. Je kan weer beslissingen nemen en klussen afwerken. Je kan je sterk aangetrokken voelen tot iemand, de kans is groot dat het een Vissen is. Je bent deze tijd vooral bezig met innerlijke zaken, emoties en thuissituatie en wat minder met je carrière. Je voelt je over het algemeen prima. Maar als je je gespannen voelt, laat je dan eens masseren.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 januari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

De periode van vertraging, hindernissen en andere tegenslagen eindigt deze week. Voor jou geldt dat speciaal op het gebied van geld en geldzaken. Misschien denk je deze week terug aan een oude vlam of iemand die in het verleden belangrijk voor je was. Verder kan je wel wat wrijvingen en onenigheid verwachten. Verwacht niet te veel medewerking van mensen om je heen. Je intuïtie neemt toe. Luister ernaar. Vooral als het gaat om financiële beslissingen.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 januari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

De tijd van tegenwerking, hindernissen en vertragingen van de afgelopen weken, komt nu tot een eind. En dat geldt ook voor jouw besluiteloosheid op persoonlijk gebied. Pak wat klussen aan die op je liggen te wachten. Relaties op allerlei gebied kunnen ook je aandacht vragen. Het kan vriezen en het kan dooien, dus stel jezelf een beetje neutraal op. Je uitstraling en energie blijven goed op peil. Maak er gebruik van door problemen op te lossen of nieuwe projecten op te zetten.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 januari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Vooral vertraging en hindernissen op het gebied van overheidsinstellingen of administratieve zaken lijken nu voorbij. Dus rond lopende zaken af. En houd je aandacht op wat belangrijk is. Dus kijk niet alleen naar het geld dat verdiend moet worden, maar houd ook andere factoren in het oog. Deze week brengt ook romantiek en creativiteit. Zaken die normaal gesproken plezier opleveren. Maar je geluk gaat op en neer, dus wees voorzichtig. Pak kansen om te verhuizen of om een nieuwe samenwerking op zakelijk gebied aan te gaan, met beide handen aan.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 januari

 Je kunt ook je maandhoroscoop lezen of je jaarhoroscoop voor 2017