Horoscoop voor vorige week

 

Lees de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld. De horoscoop van deze week van 13-20 februari

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

De week begint goed. Er hangt liefde en romantiek in de lucht. Je waardeert de schoonheid om je heen en je kan nu extra genieten van een goed boek, een film of concert. Later in de week ben je nog steeds in een wat dromerige stemming. Maar je moet jezelf dan wel wat meer dwingen om je te focussen op werk en andere verplichtingen. Eind van de week worden relaties belangrijker. Probeer niet te kritisch te zijn naar andere mensen. Met gewoon vriendelijkheid kom je verder.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 februari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid neemt deze week toe. Maar probeer daarbij wel een beetje rekening te houden met de mensen om je heen. Die hebben er wat minder begrip voor. Door Mars in jouw eigen teken heb je genoeg energie en een goede uitstraling. Als je deze week gaat sporten of aan je conditie gaat werken dan boek je snel vorderingen. Met liefde en financiën gaat het de komende tijd ook goed, met dank aan Venus in Ram.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 februari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Vanaf deze week begint je energie weer langzaam toe te nemen en dat gaat nog een tijdje in een opgaande lijn door. Omdat Mercurius je hoogste punt doorkruist kan je voordeel en vooruitgang boeken op het gebied van financiën. Het tempo waarin de dingen om je heen gebeuren lijkt deze week hoger te liggen dan normaal. Je voelt je sterk en vol vertrouwen. Je hebt misschien de neiging om sneller veranderingen door te voeren. Doe het niet zonder er eerst goed over na te denken anders moet je straks weer dingen terugdraaien. 

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 februari

tweel

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je bent nog steeds druk, druk, druk. Je maakt waarschijnlijk allemaal lijstjes van dingen die je nog moet doen en die je allemaal niet wilt vergeten. En natuurlijk streep je de dingen die je hebt afgewerkt met veel plezier weg. Door al dat harde werken, verbruik je wel de nodige energie. Probeer voldoende te slapen en doe ook andere dingen die je gezondheid zoveel mogelijk verbeteren. Alleen zo kan je dit tempo volhouden. Probeer je lijstjes zoveel mogelijk door de week af te werken en houd het weekend vrij om wat leuke dingen te doen. 

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als de week begint, zit je met je hoofd in de wolken. Je denkt na over de toekomst en je ziet je doelen heel duidelijk voor je. De weg er naartoe is bezaaid met zowel grappige als frustrerende gebeurtenissen. Na dinsdag keer je weer terug op aarde en pak je je normale werkzaamheden weer op. Maar houd die toekomstbeelden in de gaten, vooral als je beslissingen maakt. Je humeur is wat minder deze week. In tegenstelling tot normaal, heb je wat meer de neiging om mensen de waarheid de zeggen. Je zegt ook dingen zonder er eerst goed over na te denken. Vind het dan niet raar als mensen ook tegen jou geen blad voor de mond nemen.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 februari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je bevindt je in een periode waarin je afscheid moet nemen van overbodige ballast. Dan kan letterlijk zijn, waarbij je rommel om je heen opruimt. Dat kan geestelijk zijn, waarbij je afscheid neemt van overtuigingen en je meningen aanpast. Het kan ook zijn dat je mensen uit je leven schrapt of dat je je lichaam zuivert en overtollig gewicht kwijtraakt. Je planeten verschuiven zich nu naar de bovenste helft van je horoscoop en dat betekent dat je je meer op de buitenwereld gaat richten. Je ambitie en maatschappelijke positie worden belangrijker.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 februari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Je bent deze week wat overgevoelig en zeer spiritueel ingesteld. Je droomt misschien wat meer, en je maakt je ook eerder zorgen. In het leven van vrienden kunnen zich ingrijpende veranderingen voordoen. Ze kunnen scheiden of verhuizen. De week begint druk. Je communiceert met veel verschillende mensen. Soms zelfs tegelijk. Ondertussen probeer je alles goed georganiseerd en op een rijtje te houden, want daar hou je van. Einde van de week keert de rust weer en het weekend kan je zelfs een beetje genieten.

Beste dag(en) van de week: 13 februari 

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal kan je je goed aanpassen aan de omstandigheden. Bovendien kan je de kleine dingen van het leven waarderen. En die eigenschappen komen begin van de week goed van pas. Niet alles lijkt te gaan dan zoals je zou willen. Maar ondertussen maak je zonder dat je het in de gaten hebt toch kleine vorderingen, die later uit kunnen groeien tot iets groots en goeds. Vrienden zijn ook heel belangrijk deze week. Ze zoeken bij jou een luisterend oor of gewoon wat gezelligheid. Je kan zelfs meer gaan voelen voor één van je vrienden.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Begin van de week lijkt het of je een tijger in je tank hebt. Wat je in je hoofd hebt, daar ga je voor en je laat je door niks tegenhouden. En het lijkt ook of het je allemaal makkelijk afgaat. In het midden van de week kan je een meningsverschil hebben met iemand die autoriteit heeft. Misschien je baas? Even kan je er flink de pest in hebben. Later in de week klaart je stemming op. De kans is groot dat je iemand tegenkomt die je lange tijd niet gezien hebt of je doet iets aardigs voor iemand anders. Dat geeft je plezier. Het weekend is rustig.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 februari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Het gaat nog steeds goed wat betreft de liefde. Het klikt goed met de meeste mensen om je heen en als het even meezit met één iemand in het bijzonder. In de liefde val je in deze periode op slimme mensen die welbespraakt zijn. Een goed gesprek of een geestelijke klik zijn als romantiek voor je. De planeten wijzen je er op een subtiele manier op dat je het leven best wat serieuzer mag nemen. Einde van de week kan je last hebben van wat wrijving. Juist de mensen waar je van houdt, kunnen je gek maken. Het weekend verloopt ontspannen.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 februari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je begint de week een beetje in mineur. Je bent wat humeurig en liefst zou je alles en iedereen even willen laten voor wat ze zijn. Maar helaas heb je zo je verplichtingen. Tot en met woensdag moet je je bezig houden met zaken die misschien haast hebben, maar verder niet heel interessant zijn. Vanaf donderdag knapt je stemming snel weer op. Je energie komt terug en je krijgt weer zin in de dingen. Je stort je met plezier op de klussen die op je liggen te wachten.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 februari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Maandag is je stemming wat melancholisch. Veel oude gevoelens en ballast komen bij je boven. En over ballast gesproken. Misschien wordt het tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Het opruimen van je huis kan daarnaast ook nog eens therapeutisch werken. Je bent energiek en je zelfvertrouwen is goed. Wat je werk betreft kan je slechts denken aan een andere baan of je kan ook echt actie ondernemen om een nieuwe baan te zoeken. Het weekend is de tijd om iets creatiefs of cultureels te doen. Bezoek eens een museum of ga zelf schilderen.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

 Je kunt ook je maandhoroscoop lezen of je jaarhoroscoop voor 2017