Maandhoroscoop februari voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Met een eclips van de maan in je huis van relaties en de heerser van dat huis in jouw teken, kan het niet anders dan dat februari een belangrijke maand voor je wordt op het gebied van de liefde. De posities van de planeten laten onverwachte en ongewone gebeurtenissen zien, die overwegend plezierig en positief zijn.

Je kunt een nieuwe liefde ontmoeten, of bewijs krijgen dat de persoon van jouw dromen hetzelfde voor jou voelt. Je kan de hereniging beleven waar je al langere tijd op hoopte of je bestaande relatie kan weer opleven.

Werk & geld

Gedurende de hele maand februari staat de Zon, die vitaliteit en glans geeft aan je leven, in jouw teken. En de Zon maakt goede aspecten met andere planeten. Je kan daarom vooruitgang verwachten en aandacht voor je talenten krijgen. De positie van Saturnus wijst nog eens extra op succes, geluk en populariteit.

Mercurius, Venus en Mars geven je geestelijke energie, creativiteit en het vermogen om goed te communiceren. Je hebt deze maand de gave om iemand over te halen. Reizen ligt ook in de lijn der verwachting en wie weet wat voor avonturen je daarmee beleeft.

Gezondheid & energie

De conditie van de Waterman lijkt prima deze maand. Je hebt daarnaast een positieve kijk op de dingen. Maar je bent wel wat nerveus, ongeduldig en snel opgewonden. Yoga of meditatie zou heel geschikt voor je zijn.
Advies: Controleer of je auto in goede staat is.

 

De weekhoroscoop Waterman
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Waterman 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman