Maandhoroscoop maart voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Venus, de liefdesplaneet beweegt tegengesteld in je 3e huis. Het 3e huis heef te maken met denken. Misschien is het tijd om je liefdesleven of andere aspecten van je leven eens goed te overdenken. Daarnaast gaat het 3e huis ook over communicatie en reizen. Die kunnen daardoor deze maand belangrijk zijn in verband met het opnieuw ontmoeten van iemand of het opnieuw doen van verzoeken of misschien wel aanzoeken.

Na 20 maart trekt de Zon ook in je 3e huis en voegt zich bij Venus. De Zon, laat zien dat er geldzorgen kunnen zijn die invloed hebben op je relatie of dat emotionele zaken invloed kunnen hebben op je financiële besluiten.

Werk & geld

Tot oktober zit je goed omdat Saturnus, de planeet die heerst over het teken Waterman, zich in een gunstig huis bevindt en daarbij ook nog gesterkt wordt door Jupiter de geluksplaneet.

Mercurius, de planeet die heerst over je carrière, laat samen met de Zon, Mars en Venus een interesse zien in communicatie, informatie, financiële initiatieven, reizen en onderhandelingen.

Je kan gesprekken over een ouder project hervatten en ook vrienden, collega’s en kennissen die je lang niet gezien hebt, opnieuw ontmoeten en er opnieuw nuttige en duurzame relaties mee aangaan.
Je interesse in financiën neemt de eerste helft van maart toe.

Gezondheid & energie

In maart is je stemming vrij rustig en bedaard. Zelfs als er in de eerste helft van de maand aanleiding is tot opwinding blijf je vrij rustig. Je gezondheid en energie niveau lijkt verder normaal. Ga wel voorzichtig om met gevaarlijke stoffen, materialen en gereedschappen.
Advies: Het is een goede tijd om je kennis op te frissen van onderwerpen die je interesse hebben.

 

De weekhoroscoop Waterman
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Waterman 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman