Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

De eerste twee weken van januari ontbreekt het een beetje aan glans. Er zijn weinig bijzondere gebeurtenissen omdat de Zon in een duister deel van je horoscoop staat. Dat beperkt de actie en je keuzes en kan zelfs voor teleurstelling of een gevoel van eenzaamheid zorgen als je er aanleg voor hebt. De laatste weken verandert dit totaal. De Zon gaat dan je eigen teken binnen en dat geeft je een boost van energie en vitaliteit.

Werk & geld

Je hebt de eerste weken van januari wat moeite om aan de slag te gaan. Je kan je maar moeilijk concentreren en je hebt je doelen niet helemaal duidelijk. Eén ding is zeker: je wilt geld verdienen. Mars en Venus bevinden zich beiden in je huis van geld. Maar om geld te verdienen moet je wel met realistische plannen komen en die zweverige fantasieën laten varen. Ga voorzichtig om met administratie en berekeningen, bankzaken en belastingen.

Gezondheid & energie

Aan het begin van de maand is je behoefte aan rust groot. Je immuunsysteem is wat zwak en je hebt eerder een griepje of koutje te pakken. Je zenuwstelsel staat ook onder druk, dus vermijd stress. Later in de maand verbetert die situatie.
Advies: Stel geldzaken die niet urgent zijn uit tot volgende maand.

 

Lees de weekhoroscoop Waterman
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Waterman 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman