Maandhoroscoop maart voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

Relaties hebben je aandacht deze maand maart. Vooral het eerste deel van de maand, als Mercurius, heerser over je huis van relaties, zich in het teken Vissen bevindt. Het is een tijd dat je aantrekkingskracht en sensualiteit maximaal zijn en waarin je de mogelijkheid hebt om de dingen die je wilt, makkelijker naar je hand kan zetten. Later in de maand worden andere interesses weer belangrijker. De meer praktische, zoals carrière, geld en huis.

Omdat Venus zich deze maand tegengesteld beweegt in je huis van geld, is het goed mogelijk dat liefde en geld elkaar beïnvloeden. Misschien doe je waardevolle aankopen met je geliefde of spoort je partner je aan om meer te gaan verdienen.

Werk & geld

Met de Zon in Vissen trek je makkelijker de aandacht naar je toe en heb je eerder de kans om uit te blinken en je talenten te laten zien. De Zon geeft je vitaliteit, autoriteit en aanzien.

Maar om succesvol te zijn, zal je hard moeten werken. Concentreer je op de doelen die je het liefst wilt bereiken. Dat je hard moet werken komt omdat Neptunus zich langere tijd in Vissen bevind. Neptunus maakt intuïtie, inspiratie en creativiteit makkelijker, maar efficiëntie en concentratie lastiger.

Na 10 maart, geeft Mars je meer kracht om initiatieven en besluiten te nemen en nemen. Ook je geestelijke en verbale kwaliteiten nemen dan toe. Gebruik ze goed, dat levert je voordeel op.
Financieel komt er veel geld binnen, maar het gaat er ook even snel weer uit.

 

Gezondheid & energie

Maart is een belangrijke maand voor de gezondheid van de Vissen. Dat komt omdat de Zon, heerser van je huis van gezondheid, zich in Vissen bevindt. Over het algemeen zal je daardoor minder last hebben van kwaaltjes en je interesse in een gezonde lifestyle neemt toe.

 

Advies: Probeer je zaken op een rijtje te houden. Maak lijstjes zodat je niks vergeet.

 

Lees de weekhoroscoop Vissen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Vissen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman