Maandhoroscoop februari voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

Je liefdesleven verdwijnt een beetje naar de achtergrond deze maand. De meest aannemelijke reden daarvoor is dat je teveel andere dingen aan je hoofd hebt. Een andere reden zou kunnen zijn dat je een soort tijdelijke verwijdering, teleurstelling of gemis voelt. Niets dramatisch, maar zoals gezegd een tijdelijk iets. Misschien neem jij even afstand omdat je je gevoelens en emoties op een rijtje wilt zetten. Hoe dan ook, maak je geen zorgen. De situatie wordt snel weer beter.

Werk & geld

Februari brengt veranderingen met zich mee die je carrière en je financiën kunnen verbeteren. De lijn tussen je twee financiële huizen is heel actief deze maand. Dat wijst op een toegenomen zakelijk inzicht en meer behoefte om geld te verdienen. Je onderneemt actie om er financieel beter van te worden. Je hebt behoefte aan extra geld omdat je kosten voor levensonderhoud de laatste tijd zijn toegenomen of omdat extra luxe wil.

De maan eclips vindt plaats in je huis van werk en de Zon, die heerst over je huis van werk, ondergaat ook een eclips deze maand. Ook nog in jouw teken. Dit zijn positieve eclipsen die op vernieuwing wijzen en op onverwachte kansen op professioneel gebied. Het succes ligt dus voor het grijpen.

Gezondheid & energie

Het eerste deel van de maand heb je wat minder energie. Ga er dus verstandig mee om. De maan eclips vraagt om aanpassingen van je lifestyle. Vul tekorten aan, los problemen op en probeer in balans te komen. Er zijn oplossingen maar je moet er wel zelf naar op zoek en ze zelf uitvoeren.

 

Advies: Probeer wat efficiënter te worden. Maak schema’s en planningen en houd je eraan.

 

Lees de weekhoroscoop Vissen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Vissen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman