Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

In januari 2017 neemt de passie het even over. Venus en Mars bevinden zich allebei in het teken Vissen. Venus is de liefdesplaneet en Mars de planeet van de passie en het verlangen. Als deze twee planeten samen gaan dan draait alles om liefde en aantrekkingskracht. Dat ziet er goed uit, alleen is Mercurius wat onhandig en besluiteloos en dat kan verwarring zaaien. Maak je niet te druk en houd de werkelijkheid in het oog. Probeer de situatie te zien hoe die werkelijk is, en niet hoe je graag zou willen dat het is.

Werk & geld

Met Mars en Venus in Vissen kan je ook op je werk gebruik maken van je uitstraling, enthousiasme en bereidheid om in actie te komen. Vooral activiteiten die met een team, een groep of publiek te maken hebben werken in je voordeel. Goede communicatie en duidelijkheid zijn wel belangrijk. Geld verdienen is een belangrijke motivatie voor je. En dat lijkt te lukken, let alleen ook op de uitgaven.

Gezondheid & energie

Je conditie is uitstekend. Vooral de eerste weken van januari. De aanwezigheid van Mars in jouw teken geeft je energie en Venus vrolijkt je op. Het ene moment heb je haast het andere moment heb je de neiging om toe te geven aan allerlei verleidingen. Overdrijf het niet.

 

Advies: Focus en gebruik je inspanning voor een concreet doel.

 

Lees de weekhoroscoop Vissen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Vissen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman