Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Je liefdesleven is goed in balans in januari. Je hebt meer behoefte aan liefde, harmonie en affectie dan anders. Dat komt doordat de wijze Saturnus zich in je huis van relaties bevindt en samenwerkt met Jupiter in je huis van de liefde.

Venus bevindt zich op het hoogste punt van je horoscoop en dat geeft aan dat je liefdesleven en je carrière of het publieke leven elkaar beïnvloeden.
Je kunt je eerder aangetrokken voelen tot mensen met een hoge sociale status.

Werk & geld

Mercurius bevindt zich tot 8 januari in je huis van samenwerking en gaat op 12 januari een financieel huis binnen. Een contract, relatie of handeling die invloed heeft op geld wordt opgehelderd.

Mensen om je heen beïnvloeden deze maand je carrière. Ze motiveren en inspireren je of ze zorgen ervoor dat je ambitie wordt aangewakkerd waardoor je meer initiatieven neemt.

Gezondheid & energie

Met eerst de Zon en dan Mercurius in je 8ste huis is je energie niet om naar huis te schrijven. Je zult er dus verstandig mee om moeten gaan.

Je stemming is ook minder optimistisch. Je bent snel nerveus en maakt je eerder zorgen. Leef een regelmatig leven, focus op prioriteiten en maak je geen zorgen over onbelangrijk dingen.

 

Advies: Los problemen of mysteries op en doe meer moeite om achter moeilijk te achterhalen informatie te komen.

 

Lees de weekhoroscoop Tweelingen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Tweelingen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman