Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Mars is in het gezelschap van Venus deze maand en ze bevinden zich in een gunstig huis van liefde, hoop en plannen voor de toekomst. Onder deze omstandigheden lijkt januari een prima maand te worden.

Maar er is een valkuil. Je kan snel te enthousiast worden of te opgewonden worden over een bepaalde situatie die het niet waard is. Probeer rationeel te blijven en voorkom zo dat je de komende maanden februari en maart teleurgesteld wordt.

Werk & geld

Ook voor je werk staan de planeten gunstig in januari 2017. Je krijgt wat je nodig hebt om succes te boeken. De omstandigheden zijn gunstig, je krijgt steun van collega’s en autoriteiten. Nu moet je alleen nog zelf met een goed plan komen. Je bent wel wat minder nuchter en praktisch dan normaal. Probeer je fantasie en idealisme een beetje in te dammen.

Financieel lijk je in een wat rustiger periode terecht te komen. Misschien dat je nog een paar lopende zaken moet afhandelen deze maand.
Gezondheid & energie

Je blaakt van de energie en je uithoudingsvermogen is zeer goed. Je stemming is ook prima. Je bent vol zelfvertrouwen en optimistisch. Je hebt misschien de neiging om je te veel te haasten en te veel de competitie in alles op te zoeken. Dat kan je letterlijk uit balans brengen.

 

Advies: Blijf met beide benen op de grond en denk goed na voor je belangrijke beslissingen neemt.

 

 

Lees de weekhoroscoop Stier
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Stier 2017 of alle jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman