Maandhoroscoop maart voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

De Zon bevindt zich de eerste twee weken van maart 2017 in je huis van liefde en seksualiteit. Dat zorgt voor een grote erotische lading. Romantiek en de kans op spannende ontmoetingen op liefdesgebied nemen toe.

Op 10 maart gaat Mars je huis van relaties binnen. Dat is nog een planeet die de nadruk legt op relaties. Het laatste deel van de maand heb je meer zin om in contact te komen met anderen. Je verlangens en drang om iemand te verleiden nemen ook toe.
Venus, de liefdesplaneet beweegt zich in tegengestelde richting in je 6e huis. Dat is een teken dat werk en verantwoordelijkheden zich vermengen met je liefdesleven. Je werk kan je liefdesleven zowel stimuleren als verpesten.

Werk & geld

Creativiteit, talent en het uiten van je emoties worden gestimuleerd door de Zon die zich door je vijfde huis beweegt deze maand. Venus in tegengestelde richting in je huis van werk benadrukt je interesse in zaken die met kunst en schoonheid te maken hebben.
Zowel de stand van de Zon als Venus laten zien dat je veel succes kunt hebben met dingen die je graag doet.

Op 13 maart gaat Mercurius het teken Ram binnen. Je kan je daardoor beter concentreren op taken en klusjes die afgemaakt moeten worden. Je werkt efficiënter, je let beter op details en je bent productiever. Richt je meer op de belangen van anderen in plaats van die van jezelf. Werk samen en dat brengt succes dat op den duur ook financieel beloond wordt.

Gezondheid & energie

Meestal is de boodschap dat je goed op je gezond moet letten, deze maand is de opdracht tegengesteld. Let niet op alles wat je voelt en denk niet dat ieder kwaaltje een ernstige ziekte betekent. Problemen op je werk of in de liefde kunnen invloed hebben op hoe je je voelt.
Advies: Wees niet bang om dingen te doen die je nooit eerder hebt gedaan, maar ga ervoor.

 

 

 

Lees de weekhoroscoop Schorpioen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Schorpioen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman