Maandhoroscoop februari voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

De planeten hebben wel eens beter gestaan voor je emotionele- en liefdesleven. Ze laten deze maand februari maar weinig ruimte voor de verbeelding en romantiek. Je lijkt vooral met handen en voeten gebonden aan al je verantwoordelijkheden. Je doet in februari daarom vooral wat je moet doen, niet wat je wilt doen. Het draait allemaal om routine en dat kan wel eens zorgen voor beperkingen en frustraties. Maar niet getreurd, volgende maand haal je het wel weer in.

Werk & geld

Februari vraagt veel van Schorpioenen op het gebied van werk. Met Venus, Mars en Uranus allemaal in je huis van werk, ben je lekker druk bezig. Stress ligt wel op de loer en je kan ook te maken krijgen met spoedklussen, onverwachte gebeurtenissen en conflicten op het werk. Maar desondanks geeft je werk je veel bevrediging. Je voelt je prima als je lekker efficiënt aan het werk bent en ingewikkelde zaken oplost. Zo kan je goed gebruik maken van je talenten en creativiteit. En natuurlijk staat daar vroeg of laat een financiële vergoeding tegenover. Gebruik het geld dat binnenkomt voor je huis of zet het weg voor later.

Gezondheid & energie

In februari kan je maar beter op je gezondheid letten. Het is een goede maand om kritisch naar je lifestyle te kijken en aanpassingen te doen. Het is ook een goede tijd om gezondheids- en/of schoonheidsbehandelingen te ondergaan.

Advies: Rij voorzichtig en ga voorzichtig om met hete en scherpe voorwerpen.

 

Lees de weekhoroscoop Schorpioen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Schorpioen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman