Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Met Venus en Mars in je huis van de liefde komt januari met in golf van romantiek. Venus is de liefdesplaneet en heerst over jouw huis van relaties, terwijl Mars de planeet is van het verlangen en de verovering. Met deze stand van planeten kan je de nodige passie en seksuele aantrekkingskracht verwachten. Reken dus op verliefdheden, korte, hevige relaties en spannende dates. Bij Schorpioenen met bestaande relaties kan het vlammetje van de liefde weer opnieuw gaan branden.

Werk & geld

Januari is een creatieve maand. Schorpioenen kunnen zich uitstekend uitdrukken en communiceren makkelijk. Deze periode is heel geschikt voor artistieke activiteiten waarbij fantasie, show of promotie een rol speelt. Ook voor sport en competitie is deze tijd prima. Wat betreft geld is het eerste deel van de maand niet bijzonder, het tweede deel verbetert de situatie.
Gezondheid & energie

Je hebt zo veel energie dat je bergen kan verzetten. Je hebt zo nu en dan de behoefte om je flink uit te leven op sportief of ander gebied om overtollige energie kwijt te raken. Dus ga naar de sportschool, rennen of dansen.
Advies: Laat je fantasie de vrije loop en leef je uit!

 

Lees de weekhoroscoop Schorpioen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Schorpioen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman