Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde en relaties

De belangrijkste gebeurtenissen vinden deze maand plaats op het gebied van relaties. De Zon trekt door je huis van relaties en maakt een combinatie met Pluto die zorgt voor intense emoties en psychologische onrust. Daarbij probeer je om controle over de situatie te houden of hem te veranderen. Mercurius probeert zijn licht te laten schijnen over een gecompliceerde situatie die opgehelderd moet worden.

Werk & geld

In januari 2017 is samenwerking en het delen van verantwoordelijkheden belangrijk. Je professionele keuzes zijn afhankelijk van anderen en sociale contacten kunnen je verder helpen in je carrière.

Het is de tijd om te analyseren, te evalueren en misschien wel om te reorganiseren waarbij je moet zorgen dat je correct en eerlijk handelt en uitgaat van de waarheid. In januari bereid je de weg voor nieuwe handelingen en initiatieven die je in de toekomst geld kunnen opleveren.

Gezondheid & energie

De stand van Mercurius is gevoelig en dat kan gevolgen hebben voor de gezondheid van de Kreeft. Leef zo gezond en gebalanceerd mogelijk. Pas waar nodig je lifestyle aan.

Advies: Wees zorgvuldig in je communicatie.

 

Lees de weekhoroscoop Kreeft
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Kreeft 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman