paas ideeën chocolade

Twee makkelijke chocolade paas ideeën

Hartstikke leuk paaseieren verven, paastakken versieren en andere leuke paasversieringen. Alleen het moet niet te ingewikkeld zijn.

Het is bijna Pasen (5 en 6 april).  Hier twee lekkere, makkelijke en superleuke paas ideeën met chocolade.

 

Versierde paaschocolade

paas ideeën chocolade

Voor dit eerste idee heb je nodig:

repen chocolade
gekleurd paassnoep naar keuze (eitjes, schuimpjes, m&m’s, confettie enz.

Bereiding:

verwarm je de oven voor op 180 graden. Je legt de repen 3-5 minuten in de oven tot de bovenkant gesmolten is. Haal de repen er uit en verdeel het snoep erover.
laat afkoelen en breek de chocolade in stukken.

bron recept en foto

 

Gevulde chocolade verrassings paaseieren

paa1

Voor deze eieren heb je nodig:

holle chocolade eieren
stukje chocola van een reep of chocolade druppels of stukjes om te smelten
snoepjes in pastelpaaskleur (m&m, schuimpjes, tum tum, enz)

Bereiding:

Snijd de top van de eieren eraf met een kartelmes, bewaar de bovenkanten ( en onthoud welke onderkant bij welke bovenkant hoort)
Vul de eieren met snoep naar keuze.
Smelt een beetje chocolade in een bakje.
Doop de afgesneden bovenkanten van de eieren in de gesmolten chocolade en plaats ze weer op de eieren

Bekijk hier de stap voor stap foto’s