rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

SLANK WORDEN EN BLIJVEN

gezond fruit  

FRUIT MET DE MEESTE EN MINSTE CALORIEEN

Fruit is gezond en je wordt aangeraden om iedere dag 2 stuks fruit te eten. Maar fruit bevat ook suikers en dus caloriƫen. Hoeveel? Dat verschilt.

 

HOEVEEL CALORIEEN BEVAT WIJN?

Als mensen al weten hoeveel calorieën ergens in zitten, dan gaat dat meestal over eten. Maar hoeveel calorieën zitten er in rode wijn?

     
 

DENK JEZELF DUN

Met denken alleen kom je er natuurlijk niet. Maar hoe en wat je denkt is heel belangrijk als je wilt afvallen.

 

GEWOON AFVALLEN OF EEN EETSTOORNIS

Afvallen is goed, maar het moet wel op een gezonde en verantwoorde manier gebeuren. Dit zijn anwijzingen dat het uit de hand gaat lopen.

     
 

GEEN DIEET, TOCH AFVALLEN

Misschien wil je een paar kilootjes kwijt, en daar wil je best wat moeite voor doen, maar je wilt er geen echt dieet voor gaan volgen.

 

AFVALLEN ZONDER DIEET - 10 TIPS

Wil je een paar kilo's afvallen, bijvoorbeeld om er goed uit te zien voor de zomer, dan hoef je geen dieet te volgen om af te vallen. Volg de hier beschreven tips.

     
 

EEN STRAKKE HUID NA HET AFVALLEN

Afvallen is één ding, maar als dat uiteindelijk na veel moeite gelukt is, wil je wel een strak lijf en een strak vel. Dit moet je doen om dat...

 

IS DE WEEGSCHAAL EEN OBSESSIE?

Jezelf af en toe wegen kan geen kwaad natuurlijk. Maar je kan het ook overdrijven. Wanneer wordt het een obsessie?

     
 

DRIE DAGEN DIEET

Het is weer zover...In Amerika heeft men zich weer massaal op een nieuw dieet gestort: het drie dagen dieet.

 

 

AFVALLEN ZO LUKT HET NIET

Probeer je af te vallen? Dan is het het moeilijkste om vol te houden. Zo zijn er allerlei verleidingen die het moeilijk maken om gezond te blijven eten en..

     
 

AFVALLEN ZIT TUSSEN JE OREN

Als je wilt afvallen dan kun je eindeloos plannen maken en blijven uitstellen. Misschien is het tijd om de knoop door te hakken en gewoon te beginnen.

 

OP DIEET EN TOCH UIT ETEN

Je kent het wel, je bent op dieet maar je wordt uitgenodigd voor een etentje en je kunt of wilt niet weigeren. Met een goede voorbereiding en de tips hieronder ...

     
 

OP GEWICHT BLIJVEN NA JE 40STE

Na je veertigste is het moeilijker je figuur slank te houden en op gewicht te blijven vanwege een aantal factoren in je lichaam die veranderen. Het kost misschien wat meer moeite..

 

PAS OP VOOR HET JOJO EFFECT

Afvallen met een jojo effect betekent uiteindelijk gegarandeerd gewichtstoename.

     
 

NEGATIEVE CALORIEEN IN VOEDING

Van voedingsmiddelen die zo weinig calorieën bevatten dat het lichaam meer energie nodig heeft om ze te verteren wordt gezegd dat ze een negatief aantal calorieen hebben.

 

AFVALLEN? SLA HET ONTBIJT NIET OVER

Als je wilt afvallen is het misschien een verleidelijk idee om het ontbijt maar helemaal te vergeten. Het kan ook een praktische oplossing...

     
     
 

WEL OF NIET SONJA BAKKEREN?

Het grote succes van Sonja Bakker ligt waarschijnlijk in het feit dat heel nauwkeurig wordt voorgeschreven wat je op een dag wel en niet mag eten (van Sonja).

 

DIETEN VERGELIJKEN

Diëten verschijnen en verdwijnen weer. Je kunt zeggen dat diëten aan mode onderhevig zijn. Op dit moment zijn de zg. Low-Carb diëten, zoals South beach, Atkins en The Zone...

     
 

KRUIDEN OM AF TE VALLEN

Pas altijd op met gebruik van kruiden als je geneesmiddelen gebruikt, en ook hier geldt: overdaad schaadt.De volgende kruiden kunnen, ieder door hun eigen specifieke eigenschappen..

 

HET ZONE DIEET

Het Zone Dieet opgericht door Dr Sears, gaat uit van de stelling dat voedsel gezien moet worden als medicijn voor het lichaam, en niet dient om een persoon te plezieren of

     
   

KOOKBOEKEN OM AF TE VALLEN

Kookboeken en afvallen zijn twee dingen die eigenlijk niet bij elkaar passen. Toch zijn er kookboeken die je helpen om door gezonde gerechten te eten af te vallen of om op....

   
     

blauwe bessen zijn gezond

gezond dieet

kies voor kleur

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek

IK HOU WEL VAN EEN BEETJE DRAMA

Het aanbod aan tv-programma's en -zenders is groot. En toch kan ik, als ik zin heb om iets te bekijken, niks vinden.

Niks leuks in ieder geval. De kunst is om op het goede moment de leuke programma's te vinden. Daarom is het handig als zenders zich in een bepaald genre of soort programma's gespecialiseerd hebben.

Goede Britse dramaseries

Toen ik de reclame voor BBC First zag, dacht ik daarom meteen: dát is een zender voor mij. Goede Britse (historische) dramaseries zoals Wolf Hall bijvoorbeeld, naar de gelijknamige bestseller van Hilary Mantel. Een serie die zich afspeelt in de tijd van Hendrik VIII aan het hof van de Tudors. Maar ook spannende series als Silent Witness en The Musketeers, een verfilming van het klassieke verhaal van de drie musketiers. Allemaal verzameld op é én zender. Hou je ook van goede dramaseries?

Bekijk kijk dan hier het hele aanbod. BBC First is nu te zien bij KPN kanaal 23.

 

- advertorial -

 

ZO KRIJG JE KORTING OP EEN DAGJE UIT OF VAKANTIE

De zomer komt er aan. Lekker veel vrije dagen, vakanties. Ideaal om er een dagje op uit te gaan met het hele gezin.

Pakjes drinken voor onderweg

Natuurlijk neem je wat lekkers en pakjes drinken mee voor onderweg. Bijvoorbeeld die handige pakjes van Capri-Sun Orange, Red fruits of Multivitamin met die rietjes. Die zijn niet alleen makkelijk om mee te nemen, tot 31 augustus krijg je bij een 10-pack ook een kortingscode. Daarmee krijg je:  

- € 7,50 korting op een ticket voor één van de Plopsa parken, óf
- tot € 50 korting op een Roompot vakantie (bovenop alle andere korting)

Handig om te weten

Je mag zo vaak meedoen als je actiecodes hebt. Er is geen maximum. De actie duurt tot 31 augustus 2015. Na het aanvragen van een kortingscode maak je automatisch kans om een gratis Roompot vakantie t.w.v. 400 euro te winnen.

Hoe krijg je die korting?

Koop een actieverpakking van Capri-Sun. Ga naar www.capri-sun.nl. Vul de code op de zijkant van het pak in met je gegevens. Je ontvangt je kortingscode dan per mail.

- advertorial -
- advertorial -- advertorial -

 

 

weerstand verhogen je weerstand verbeteren
   
glas wijn calorieen

hoeveel calorieen zitten er in wijn?

   

de gezondste salade

   
stemming slaat om

last van stemmingswisselingen?


   
blauwe bes

je lever ontgiften

   

afvallen, zo lukt het niet

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen gezondheid

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
Aangepast zoeken
 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face