volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter tell a friend rss feed rubriek

 

ZO MAAK VAN STRIJKEN JE FAVORIETE KLUSJE

Maak van strijken tijd voor jezelf. De Brabantia Love-Me-Time campagne laat je zien dat strijken het nieuwe yoga is.

Met bijpassende Spotify afspeellijsten.

Bekijk het hier

 


Aangepast zoeken
 

algemeen

alle boeken

alle rubrieken

forum

zoeken op rubriek

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

veel gelezen

1.

2 maanden lezen met nieuwe Sony e-reader

2.

De jongen in de gestreepte pyama

3.

Terug naar de kust - Saskia Noort

4.

Wat spook jij uit? - Sophie Kinsella

5.

Zwaar beproefd - Chantal van Gastel
 
 

 

 

bestsellers

nieuwste artikelen rubriek

 

 

 

 

wat lees jij deze zomer?

Wat is er leuker dan je te laten meeslepen door een goed verhaal? Kies voor romantiek, fantasy, humor of spanning. Een paar tips.

 

 

 

 

 

 

de vraagprijs van sophie kinsella


 

Het nieuwste boek van Sophie Kinsella staat altijd garant voor een paar uurtjes ontspannen leesplezier met humor.

Liz en Jonathan hebben niet 1 maar twee hypotheken, een berg schulden en een mopperende puberdochter. Tot makelaar Marcus in hun leven verschijnt – en al hun problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Marcus regelt de perfecte huurders voor hun oude huis. Harten en dromen slaan op tilt. En spoedig zijn de levens van alle betrokkenen aan een grondige renovatie toe. Zou Marcus daar ook raad op weten?

 

   

50 tinten grijs van e. james

 

Iets minder humor en iets pikanter zijn de 50 tinten grijs boeken.

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar.

lees de recensie van 50 tinten grijs

 

 

engeleneiland van camilla lackberg


 

Camilla Lackberg is de Zweedse schrijfster van succesvolle thrillers zoals Zusje en De zeemeermin. Haar nieuwste boek is Engeleneiland.

Pasen 1974. Een familie verdwijnt van het eiland Valo zonder een spoor achter te laten. De eettafel is zelfs prachtig gedekt, maar iedereen is verdwenen. Iedereen behalve de een jaar oude dochter Ebba. Is het gezin slachtoffer van een misdrijf of is het vrijwillig weggegaan? Het raadsel is nooit opgelost…

 

 

dinsdag is voorbij door nicci french

 

Nicci French het nog altijd populaire schrijversduo heeft ook weer een nieuwe roman: Dinsdag is voorbij. De opvolger van Blauwe Maandag.

Het tweede deel met psychoanalytica Frieda Klein die tegen wil en dank wordt meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad en moord. In een vervallen huis in het oosten van Londen wordt het opgezwollen, door vliegen bedekte lijk van een man aangetroffen, rechtop in een leunstoel. Het huis is van Michelle Doyce, een kwetsbare vrouw met ernstige psychische problemen. Onderzoek toont aan dat de man pas na zijn dood naar het huis is overgebracht.

 

het appartement door tatiana de rosnay


 

Tatiana de Rosnay, wereldberoemd geworden door haar boek: Haar naam was Sarah, heeft nu een spannende psychologische thriller geschreven.

Colombe Barou is een onopvallende vrouw van in de dertig, met een echtgenoot die vaak op reis is, een tienertweeling en een baan als ghostwriter die haar niet echt boeit. Haar saaie bestaan verandert op slag wanneer het gezin verhuist naar een ander, prachtig appartement. Er is een keerzijde: de bovenbuurman, dokter Faucleroy, draait midden in de nacht keiharde rockmuziek, maar alleen als Colombes man niet thuis is.

 

   

in een mens door john irving

 

John Irving heeft al veel fans. Zijn nieuwste boek heet In een mens.

In een mens is een meeslepende roman over verlangen, geheimhouding en seksuele identiteit. Een boek over de liefde in al haar verschijningsvormen en een gepassioneerd betoog voor seksuele verscheidenheid. Billy, de biseksuele hoofdpersoon, vertelt het tragikomische verhaal (dat meer dan vijf decennia beslaat) van zijn leven als ‘seksuele verdachte’, een term die John Irving voor het eerst gebruikte in zijn onsterfelijke roman De wereld volgens Garp

   

blue curacao door linda van rijn

 

Liefhebbers van de boeken van Suzanne Vermeer kunnen de boeken van Linda van Rijn eens proberen. Haar nieuwste boek is Blue Curacao

De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens het snorkelen spoorloos verdwijnt. Hannah wordt gek van angst. De plaatselijke politie loopt niet zo hard als Hannah zou willen en ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit. Die zoektocht brengt onaangename waarheden aan het licht. Als Han...

 

 

 

meer lezen

 

lees ook

 

Eindspel - Stuart MacBride (2010)

Machteloos - Marianne en Theo Hoogstraaten (2010)

Nickname - Ingrid Oonincx (2010)

Ongewenst - Kristina Ohlsson (2010)

Oversteken - Judith Visser (2010)

Sneeuwval - Tess Gerritsen (2010)

Venijn - Lisa Jackson (2010)

Weerloos - Kim Moelands (2010)

Opgelicht - Josten & Smits (2011)

Meer thrillers

Alle boeken

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 1 van 1
Klik hier om een bericht toe te voegen
Anne Visscher
Geplaatst 1795 dagen geleden
Een tip voor een e-boek over levensvragen en keuzes maken:

"De dans van het leven"

http://itunes.apple.com/nl/book/de -dans-van-het-leven/id550071385?mt=11