rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

IK KRIJG JE WEL

Sophie Kinsella


384 pagina's - House Of Books -
juni 2013

 

Soort boek

Chicklit

Het verhaal

Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte - trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn - grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen!
Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar hetzelfde Griekse eiland waar ze elkaar als tieners hebben ontmoet. Toen hadden Ben en Lottie een fantastische tijd. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht.
Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!


Waardering

De nieuw chicklit van Sophie Kinsella, uitgebracht net voor de zomer en speelt zich voor een deel af op een zonnig Grieks eiland. De ideale vakantielectuur dus. Lottie is een typische hoofdpersoon voor een Kinsella boek. Een beetje naïef, te veel fantasie en het lukt haar iedere keer weer om zichzelf in de nesten te werken. Hoewel ik van de boeken van Sophie Kinsella hou en het echt wel een leuk boek is, moet ik eerlijk zeggen dat het de eerste keer is dat ik haar boek een beetje langdradig vond, te voorspelbaar en te vergezocht. Gelukkig is de humor wel ruimschoots aanwezig en dat maakt een heleboel goed.

 

 

 

thrillers

romans

historische romans

culinaire romans

non-fictie 

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek

 

ZO MAAK VAN STRIJKEN JE FAVORIETE KLUSJE

Maak van strijken tijd voor jezelf. De Brabantia Love-Me-Time campagne laat je zien dat strijken het nieuwe yoga is.

Met bijpassende Spotify afspeellijsten.

Bekijk het hier

 

ik krijg je wel - sophie kinsella
   

met zachte hand - siska mulder

   

recensie 50 tinten grijs

   

recensie de wilden - marion pauw

   

alles is zoals het zou moeten zijn

 
   

alle rubrieken

alle boeken

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face